skip to Main Content

OVER ONS

OVER ONS

Sinds 1986 overtuigt avalanche de eigentijdse vrouw, op zoek naar elegantie en dagelijks comfort, met een originele, verfijnde en tijdloze prêt-à-porter collectie.

Op een heel eigen manier is avalanche er in geslaagd een stijl te ontwikkelen waarmee de persoonlijkheid van elke vrouw beter tot haar recht komt.
Alle collecties staan voor een nauwkeurige snit, geselecteerde materialen, originele motieven, subtiele details en een smetteloze afwerking die aan alle eisen van ons cliënteel voldoen.

Voor elk seizoen en bij elke nieuwe trend, past onze styliste en ontwerpster de collecties op een persoonlijke en vernieuwende manier aan. Gedurende het seizoen, wordt deze look in functie van nieuwe markttendensen bijgestuurd.

Onze sterkste troef is snel te kunnen inspelen op de actuele mode, en o.m. te danken aan de flexibiliteit en onmiskenbare technische knowhow van onze Belgische confectieateliers.

Avalanche Collection wordt in 150 multimerken boetieks verdeeld, en wordt ondersteund door een een efficiënt en enthousiast verkoopsteam.

avalanche is ook gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en verdelen van uniformen.

DRESS ROMA PLANE 01 / JACKET VESPA VEGA 01
DRESS ROMA PLANE 01 / JACKET VESPA VEGA 01
TOP TIFANNY PERLA 04 / SKIRT JAZZ PERLA 04
DRESS IKRA DELFY 02
DRESS RIMA TOP 01 / JACKET CALYPSO BOA 01
BLOUSE TERRA MAGIC 05 / PANTS DRIM CREPE 02
DRESS IKRA DELFY 02 / PULL MANON COCOON GUM